Την Παρασκευή στη Σάμο το «Ροδίων Άθλησις»

Έβαλαν κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους, τα δυο φιλικά που έδωσε το «Ροδίων Αθλησις» με Πανιώνιο και Φοίβο Μελισσίων. Η τεχνική ηγεσία είδε που υστερεί η ομάδα, αλλά και τι πρέπει να διορθώσει μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών και είναι αποφασισμένη να το κάνει.

Ο Νίκος Τρατσέλας στο ματς με τον Πανιώνιο, έμεινε εν μέρει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγο καιρό, λέγοντας:

«Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου. Υπό τις συνθήκες αυτές τα συμπεράσματα ήταν θετικά. Πήραμε στον αγώνα το 1ο σετ, αλλά στη συνέχεια καταρρεύσαμε, όπως ήταν αναμενόμενο. Ευελπιστώ πώς θα βρούμε ρυθμό μέσα από τα φιλικά που θα δώσουμε πλέον. Αυτή τη χρονιά θα ήταν ιδανικό να φτάσουμε στα περσινά επίπεδα, όμως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Έχουμε ένα μεγάλο φαβορί, στον Όμιλο μας που είναι η ΑΕΚ κι από κει και πέρα όλες οι άλλες ομάδες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατόν».

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται κι αυτό το Σαββατοκύριακο για το «Ροδίων Αθλησις», που το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου θα βρεθεί στη Σάμο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Κέρκη που ανέβηκε στην Α2, νικώντας το Φοίνικα Παραδεισίου στους αγώνες μπαράζ.

Η αποστολή θα ταξιδεύσει με πλοίο από τη Ρόδο την ερχόμενη Παρασκευή και θα αγωνισθεί στο πρώτο της παιχνίδι στις 17.00 της 28ης Οκτωβρίου στο Μαραθόκαμπο.

-Θα ακολουθήσει ακόμα ένα παιχνίδι στις 29 του μήνα Κυριακή στις 16.00 και στη συνέχεια  η επιστροφή στη Ρόδο.

Ο Νίκος Τρατσέλας σε αυτά τα παιχνίδια θα έχει μαζί του αυτή την φορά τον Ντάνιελ Γκένωφ, ενώ η συμμετοχή σε αυτά τα φιλικά των Γεράκη και Γιώτη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σίγουρα απών θα είναι, εξαιτίας τραυματισμού, ο νεαρός Χατζηγεωργίου.