Τέλος κι ο Τσουμάγκας από τον Ιάλυσο

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξανδρο Αλεξιάδη οι εξελίξεις συνεχίσθηκαν στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου.

Χθες το απόγευμα η διοίκησή του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος ήρθε με τις καλύτερες προδιαγραφές. .Έμελλε όμως να μην έχει την αναμενόμενη πορεία κι αυτό ανάγκασε τη διοίκηση του χθες –μετά και το 1-1 στη Νίκαια- να λύσει την συνεργασία μαζί του.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει: «Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Τσουμάγκα. Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια».

Αλεξιάδης: «Ο Ιάλυσος μπορείΙ…»

Η αναζήτηση προπονητή στον Ιάλυσο συνεχιζόταν και χθες για τους «ερυθροκίτρινους». Βέβαια στο χθεσινό χαλάρωμα των παικτών,  την υπευθυνότητα είχαν ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και ο γυμναστής Γιάννης Κατσανίκας. Ο κ. Αλεξιάδης αποχωρώντας χθες από τον Ιάλυσο, δεν θέλησε να πει πολλά, ούτε μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει γιατί έφυγε αλλά και τι έφταιξε…

Μιλώντας για την αποχώρηση του τόνισε: «Έπειτα από επτά μήνες στο νησί της Ρόδου, μια ιστορία φτάνει στο τέλος της! Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας και η ζωή μας επηρεάζεται από αυτό! Το μέγεθος της πίστης και της προσπάθειας σ’ αυτό θα μας το ανταποδώσει η ζωή μας. Φεύγω από την ομάδα του Ιάλυσου, με το αίσθημα της υπερηφάνειας να με πλημμυρίζει, για τον τρόπο που εργάστηκα, με όλους τους παίκτες συνεργάτες, παράγοντες. Τους ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο του νησιού για την αγάπη που μου έδωσε για μια ακόμα φορά. Ο Ιάλυσος μπορεί».

Αρκετοί οι μνηστήρες

Σε ότι αφορά τη διάδοχο κατάσταση στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας, «παίζουν» τα ονόματα των Σούλη Παπαδόπουλου και Γιάννη Χατζηαντωνίου που δούλεψαν την περυσινή περίοδο στον Εργοτέλη, του Δημήτρη Σκούνα αλλά και του Γιώργου Μαραντά, ενώ η λίστα μεγάλωνε χθες, χωρίς να υπήρχε κάτι χειροπιαστό για την Διοίκηση Χατζηνικήτα.  

Ο Ιάλυσος έχει μάθει πάντως να αιφνιδιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις αν και μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε τίποτα το ιδιαίτερο στα χέρια της Διοίκησης.