ΑΕ Δικαίου:  Άλλαξαν το τζάμπολ για να προλάβουν τα δελτία

Την περασμένη Κυριακή, ήταν προγραμματισμένο στις 15.00’ στο ανοιχτό γήπεδο του Πυλίου το ντέρμπι των νεανίδων, ΑΕ Δικαίου – ΕΑΚΑ. Η ομάδα της Καλύμνου, που πέρσι κατέκτησε δύο τίτλους (νεανίδες – κορασίδες), ταξίδεψε στην Κω χωρίς τα δελτία των αθλητριών της και αυτό σήμαινε μηδενισμό στο παιχνίδι.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με την επιτροπή πρωταθλήματος ζητώντας αλλαγή ώρας έναρξης προκειμένου να φτάσουν στην Κω τα δελτία με το επόμενο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. Η επιτροπή πρωταθλήματος αποδέχθηκε το αίτημα και ειδοποίησε το γηπεδούχο σωματείο για την αλλαγή ώρας καθώς και τους διαιτητές, κριτές.

Η οικοδέσποινα ΑΕ Δικαίου πήρε θέση για το εν λόγω θέμα και χρησιμοποιεί επιχειρήματα που έχουν βάση: «Όσα χρόνια και αν ασχολείσαι με το άθλημα -εδώ στα Δωδεκάνησα-, πάντα κάτι θα γίνει που θα σε κάνει να αναφωνήσεις "Ε, αυτό δεν το έχω ξαναδεί, όσο ζω μαθαίνω"....

Ένα τέτοιο περιστατικό είχαμε χτες (σ.σ. την Κυριακή) το μεσημέρι, στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου: το ματς της ομάδας μας με την ΕΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων, ήταν ορισμένο για τις 15:00. Όμως, περίπου στις 14:00 ενημερωθήκαμε πως η ομάδα της Καλύμνου ταξίδεψε στην Κω, αλλά χωρίς τα δελτία των αθλητριών!!!!

Αυτό το έχουμε ξαναδεί να γίνεται, με τις αντίστοιχες ομάδες να έχουν υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς (μηδενισμός μετά από 15' από την κανονική έναρξη του αγώνα). Όμως, η Τοπική Επιτροπή, σε μία πρωτοφανή απόφαση (που δημιουργεί και δεδικασμένο), αποφάσισε ο αγώνας να ξεκινήσει στις 16:00 και να δώσει χρόνο στην ΕΑΚΑ να προσκομίσει τα δελτία από την Κάλυμνο!!!!!

Η ομάδα μας, παρ’ ότι δε συμφώνησε με την απόφαση της Τοπικής Επιτροπής, δείχνοντας καλή θέληση για τη διεξαγωγή του αγώνα - και όχι να "τελειώσει" στα χαρτιά -, συναίνεσε στην αλλαγή αυτή, παρ’ ότι έπρεπε μέσα σε μία ώρα να βρεθεί άλλος γιατρός και άλλα μέλη της γραμματείας (αμφότεροι είχαν δουλειά στις 17:00). Τί θα γινόταν άραγε, αν δεν βρισκόταν άλλος γιατρός και υπήρχε κάποιος τραυματισμός (όπως και δυστυχώς υπήρξαν 2) στο 2ο ημίχρονο και ο γιατρός ήταν απών;;; Θα είχε συνέπειες η ομάδα μας;;; Απλά ερωτήματα, στα οποία -ως συνήθως- κανείς δεν δίνει απαντήσεις.....

Αναμένουμε την απόφαση της Τοπικής Επιτροπής σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο.....

Μάλιστα, η ομάδα μας προέβη σε μία ακόμα "εξυπηρέτηση" προς την ΕΑΚΑ (εκτιμούνται άραγε από κάποιους αυτές οι κινήσεις;;;), καθώς το ημίχρονο κράτησε περίπου 2 λεπτά (!!!!) προκειμένου η ομάδα της Καλύμνου να προλάβει το πλοίο της επιστροφής».