Σε φάση ανακατατάξεων ο Κλεάνθης

Ως προάγγελος περισσότερων αλλαγών, είτε αυτές έρθουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, είτε τον Ιανουάριο, με την ευκαιρία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, μπορούν να ερμηνευτούν κάλλιστα οι τελευταίες εξελίξεις στον Κλεάνθη. Η έλευση του Ανδρέα Σταύρου στην ομάδα και η αξιολόγηση, εκ μέρους της διοίκησης, της μέχρι τώρα πορείας της στο πρωτάθλημα, έφεραν τις πρώτες ανακατατάξεις που περιγράφονται από τους Παραδεισιώτες ως «διορθωτικές κινήσεις». 

Ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Λερογιάννης και ο επιθετικός Λευτέρης Δράκος δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του Κλεάνθη, καθώς έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. 

 Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή υψηλής εμπειρίας, ελπίζοντας να έχουν νέα μέσα στο επόμενο διήμερο, ενώ θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο να δυναμώσουν περαιτέρω την ομάδα τους. Αν δεν προλάβουν, θα επανέλθουν τον Ιανουάριο, πάντα όμως με την προϋπόθεση πως μέχρι τότε η ομάδα θα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. 

Μία επιπλέον επιλογή για την αμυντική γραμμή της ομάδας του, έχει από χθες στη διάθεσή του ο Ανδρέας Σταύρου. Στο Παραδείσι επέστρεψε ο έμπειρος Γιάννης Κορκίδας, που πρόσφερε μέχρι πρότινος τις υπηρεσίες του στον Ευκλή. 

Ο Βαγγέλης Λερογιάννης έλυσε τη συνεργασία του με τον Κλεάνθη ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Ο Βαγγέλης Λερογιάννης έλυσε τη συνεργασία του με τον Κλεάνθη ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ