Διαιτησία: Τους απαλλάσσει  λόγω αμφιβολιών

Στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον Κλεόβουλο ήταν αυτό στο οποίο σηκώθηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η περισσότερη «σκόνη» για τη διαιτησία. 

Οι αποφάσεις του Δημήτρη Ατσικνούδα και του δεύτερου βοηθού του, Χρήστου Καλκαβούρα (πρώτος ήταν ο Γιώργος Μαυρουδής), προκάλεσαν μεν τις σφοδρές διαμαρτυρίες των ανθρώπων του σωματείου της Λίνδου, δεν έπεισαν όμως τον αρμόδιο παρατηρητή, Νίκο Χρυσανθή, πως συνιστούν αλλοίωση αποτελέσματος, άρα και λόγο παραπομπής. 

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΔΠΔ διατηρεί τις επιφυλάξεις του τόσο για το ορθό του καταλογισμού της «εσχάτης των ποινών» υπέρ του Αστέρα σε χέρι αμυντικού (το υπέδειξε ο βοηθός),όσο και για τη φάση που ο Κλεόβουλος ζήτησε πέναλτι, για ανατροπή του Κακλαμάνου. 
Μόνο που δεν μπορεί να είναι βέβαιος, πόσω δε μάλλον κατηγορηματικός, καθώς η απόσταση από την οποία είδε τις δύο επίμαχες φάσεις ήταν μεγάλη και η θέση του ακατάλληλη για να του επιτρέψει να έχει ξεκάθαρη άποψη. 

 Ο διαιτητής και ο βοηθός ήταν πολύ κοντά, είχαν ασύγκριτα πιο καθαρό οπτικό πεδίο κι αυτό ήταν εν τέλει που μέτρησε στην τελική κρίση του Νίκου Χρυσανθή.