Προτάσεις στην ΕΑΣ Δωδεκανήσου από τους συλλόγους

Στο πλαίσιο του καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος για το στίβο μέσα στο 2018, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους προπονητές των συλλόγων αλλά και τους παράγοντες. 

Με βάση το τι σχεδιάζει να διοργανώσει ο καθένας, θα πρέπει να αποσταλεί το αίτημα στην ΕΑΣ κι από κει και πέρα ν’ αποφασιστεί το πότε μπορεί να γίνει η διοργάνωση αλλά και σε ποιο στάδιο. Μεγαλύτερη βάση, φυσικά, δίνεται στις αναπτυξιακές συναντήσεις από τις οποίες προκύπτουν και οι αθλητές που θα έχουν παρουσία τα επόμενα χρόνια, ακόμα και σε υψηλό επίπεδο. 

Βεβαίως, έχει μεγάλη σημασία να διευκρινιστεί αν κάποιος σύλλογος επιθυμεί τη διοργάνωση αγώνα με ένταξη στο καλεντάρι του κεντρικού ΣΕΓΑΣ ώστε εγκαίρως να διεκπεραιωθεί η απαραίτητη γι’ αυτό διαδικασία. 

Τις προηγούμενες μέρες είχαν γίνει τα Kids Athletics στη Λέρο, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και στη Ρόδο, πάντα με τη συνεννόηση με τους γυμναστές και τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων, οι μαθητές-μαθήτριες των οποίων θα συμμετάσχουν σ’ αυτά τα παιχνίδια για μια πρώτη γνωριμία με τον κλασικό αθλητισμό.