Γεμάτη η αποστολή  του Εθνικού…

Ευχαριστημένος είναι τόσο ο προπονητής Βαγγέλης Πάσχος όσο και η διοίκηση του Εθνικού με το ξεκίνημα στη Γ’ Κατηγορία την περασμένη Κυριακή και τη νίκη 4-1 επί της Ασπίδας Απολακκιάς εντός έδρας.

Το «τρίποντο» αυτό έδωσε ένα άλλο…  χρώμα στην προσπάθεια των Αρχιπολενών για την άνοδο, λαμβάνοντα υπόψη ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν με ήττα-αποκλεισμό εντός έδρας από την Κύπρο. 

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, την ερχόμενη Κυριακή, ο Εθνικός πάει στο ενωσιακό γήπεδο του Κορακόνερου όπου θ’ αντιμετωπίσει το Δωριέα, ο οποίος ηττήθηκε από την Ασπίδα Σαλάκου, εντός έδρας στην πρεμιέρα.

Ο τεχνικός των «μπλε» θα έχει στη διάθεσή του όσους παίκτες υπολογίζει σ’ αυτό το ξεκίνημα τουλάχιστον, αφού αναμένονται ακόμα εκείνοι που λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους δεν είναι σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση.

Προχθές δεν έγινε προπόνηση λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και της επανασποράς σε κάποια σημεία του γηπέδου Αρχίπολης, γι’ αυτό χθες και σήμερα η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 8Χ8.