Επέστρεψε στον ΑΕΡΑ ο Τρουμπούνας

Αν και αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα του ΑΕΡΑ, τον περασμένο Ιούνιο, ευχαριστώντας μάλιστα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες, τελικά επέστρεψε και πάλι στον τόπο του… εγκλήματος και θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος για τον μέσο Βασίλη Τρουμπούνα που βρέθηκε κοντά σε ομάδες της Νίκαιας και της Αμφιάλης, αλλά δεν κατέληξε πουθενά με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο νησί μας.  Η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από τον ΑΕΡΑ αναφέρει: «Το Δ.Σ της Α. Ε. Ρ. Α. ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τρουμπούνα στο ρόστερ της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Στο μεταξύ η προετοιμασία στον ΑΕΡΑ συνεχίζεται για το ματς με τον Απόλλωνα Καλυθιών, το οποίο θεωρείται από τα πιο δύσκολα που έχουν να δώσουν οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα, καθώς πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι δύο ομάδων, οι οποίες έχουν τους ίδιους στόχους. 

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα, καθώς ο τερματοφύλακας Γιώργος Δαρζέντας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Χοσάδα. Η προετοιμασία για το συγκεκριμενο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο.