Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Ιάλυσο

Σε διαδικασία αναζήτησης του νέου προπονητή της ομάδας, ήταν και χθες ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας με τους συνεργάτες του.

Στο «κάδρο» βρισκόταν  πολλά ονόματα αξιόλογων τεχνικών, που μπορούν να συνεχίσουν το έργο του αποχωρήσαντα Αλέξανδρου Αλεξιάδη , αλλά είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκεί, για τον απλούστατο λόγο, πως ο Ιάλυσος αναζητεί προπονητή «νέας γενιάς», που να μπορεί να αξιοποιήσει την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα.

Πληροφορίες από την Αθήνα ανέφεραν χθες, πώς έγινε κρούση στον τεχνικό της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας Τίμο Καβακά. Οι ίδιες πηγές,τόνιζαν πώς υπήρξε επαφή, αλλά υπάρχει «απαγορευτικό» για τον εν λόγω προπονητή.

Ο Τίμος Καβακάς έχει με τη ομάδα του στον Όμιλο της Πελοποννήσου τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Αυτό και μόνο το γεγονός, καθιστά αδύνατη την αποχώρησή του από την ομάδα της Αμαλιάδας. 

Έτσι λοιπόν η αναζήτηση συνεχίζεται κι ο Ιάλυσος δεν είναι διατεθειμένος να πάρει στον πάγκο του ότι του προτείνουν, επειδή έρχεται ντέρμπι  στις 5 Νοεμβρίου κόντρα στον Εθνικό. Ο προπονητής που θα διαδεχτεί τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, θα πρέπει να συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις που θέλει η διοίκηση του Ιάλυσου. 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ 
Στο μεταξύ οι Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και Γιάννης Κατσανίκας, γύμνασαν χθες τους παίκτες της ομάδας στο γήπεδο της Παστίδας, μιας και το «Οικονομίδειο» μετά την συνεχή βροχόπτωση, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. 

Στο μεταξύ Παφιάκης, Βλάχος και Δήμας, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και πιστεύεται πώς μέχρι το ματς με τον Εθνικό, θα έχουν αποθεραπευτεί. 

Οι προπονήσεις των «ερυθροκίτρινων» θα συνεχιστούν και σήμερα.