Περίεργη υπόθεση  με τραυματισμό αλλοδαπού στη Ρόδο

Μία περίεργη ιστορία τραυματισμού 51χρονου αλλοδαπού από την Νιγηρία απασχολεί από χθες τις αστυνομικές αρχές του νησιού μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο αλλοδαπός εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν χθες περίπου στις 8.30 το πρωί και ενώ κινούνταν με το ποδήλατό του στην περιοχή της Ιαλυσού.

Εκεί σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, συγκρούστηκε το ποδήλατο με αυτοκίνητο που οδηγούσε μία κοπέλα και με συνεπιβάτη έναν άνδρα.

Ευτυχώς ο 51χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο -όπως είπε- οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο αλλοδαπός μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο παλαιό νοσοκομείο.

Όταν ο 51χρονος διαπίστωσε ότι δεν βρίσκονταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα αρνήθηκε να βγει από το όχημα και τότε καβγάδισαν με τον άγνωστο άνδρα ο οποίος δήλωσε ότι τον χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο.

Στη συνέχεια τον άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Η υπόθεση διερευνάται από χθες από τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ ο αλλοδαπός εξετάστηκε και από γιατρό και προέκυψε ότι έφερε αμυχές στο πόδι από πέσιμο.