Τα είπαν στο Δήμο Ρόδου για τα δημοτικά γήπεδα

Την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΡ.

 Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης έγινε συνάντηση εργασίας με τους προέδρους των Τοπικών Ενοτήτων και Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και τους εκπροσώπους των Αθλητικών Σωματείων του νησιού μας, με θέμα: Eνημέρωση και συζήτηση για το νέο μοντέλο διαχείρισης, διοίκησης και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ρόδου, που ανήκουν στη δικαιοδοσία του ΔΟΠΑΡ βάσει της απόφασης 203/2017 – 21/13-9-2017 και αφορά τη σύσταση επιτροπών σε αυτές.

Στη συνάντηση προήδρευσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος σε κλίμα συνεννόησης και σύμπνοιας αντάλλαξε απόψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς και συμφώνησαν να συνεργαστούν στη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών καθώς και στην εφαρμογή καλών πρακτικών προκειμένου ο Δήμος Ρόδου να παραχωρήσει τις προβλεπόμενες άδειες καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας.

Το λόγο πήραν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Μεσαιωνικής Πόλης κ. Τέρης Χατζηιωάννου και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην ασφάλεια αθλούμενων και θεατών αλλά και στις προσπάθειες αναβάθμισης των αθλητικών διοργανώσεων στο νησί μας.