Συνεχίζουν το ψάξιμο στον Ιάλυσο...

Ένας από τους στόχους που ακολουθούν για τον Ιάλυσο, δεν είναι μόνο να βρει προπονητή που να αξιοποιήσει το υπάρχον έμψυχο υλικό, αλλά και να κερδίσει στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής (5/11) το φιλόδοξο φέτος Εθνικό Πειραιά, για να κρατηθεί βαθμολογικά ψηλά και φυσικά μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή δεν έχει γίνει ακόμα κάτι το ιδιαίτερο. Η διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα, βρίσκεται σε αναζήτηση. Πληροφορίες από την Αθήνα ανέφεραν πώς ο εκ των υποψηφίων Σούλης Παπαδόπουλος,  μελετά προτάσεις ομάδων football league που δέχθηκε, τις οποίες θα προτιμήσει από κείνες της Γ΄ Εθνικής και φυσικά και του Ιάλυσου.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις γίνονται  καθημερινά και σε εντατικούς ρυθμούς από τους Λάζαρο Θρουμουλόπουλο και Γιάννη Κατσανίκα, ενώ άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία.

Από αγωνιστικής πλευράς πλέον, υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι Παφιάκης, Βλάχος και Δήμας να είναι στη διάθεση τους ή στη διάθεση του νέου τεχνικού, για το ντέρμπι με τον Εθνικό, στο οποίο είναι μονόδρομος η νίκη.