Χθες συμπαίκτης, αύριο αντίπαλος ο Λερογιάννης

Πριν καλά καλά σιγήσει η… ηχώ των λέξεων αποχαιρετισμού που αντάλλαξε πριν από λίγες μέρες με τους ανθρώπους του Κλεάνθη, ο Βαγγέλης Λερογιάννης θα τους συναντήσει ξανά, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. 

 Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, για την απόκτηση του οποίου ενδιαφέρθηκε και η Δόξα Ψίνθου, επέλεξε τελικά τον Ηρακλή Μαριτσών ως το νέο σταθμό της σταδιοδρομίας του και με δεδομένο πως σήμερα θα εκδοθεί το δελτίο του, θα βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές  του Μιχάλη Πολιά στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι των «ροπαλοφόρων» με τους Παραδεισιώτες. 

Υπενθυμίζεται, πως ο Λερογιάννης προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους «ροπαλοφόρους» προχθές στο γήπεδο της Ψίνθου, επιβεβαιώνοντας το «φλερτ», το οποίο έμελλε να εξελιχθεί σε «γάμο». 
 

Εν τω μεταξύ, στο γήπεδο των Μαριτσών κατάφεραν να ολοκληρώσουν χθες την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με τον Κλεάνθη οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών σε συνδυασμό με την καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου επέτρεψαν στους «ροπαλοφόρους» να αναθεωρήσουν τα αρχικά πλάνα τους για τη διεξαγωγή της προπόνησης στο γήπεδο της Παστίδας, με το Μιχάλη Πολιά να μην καταγράφει προβλήματα της τελευταίας στιγμής.