Χάνει Κούτσι και βλέπει Καρπαθάκη ο Διγενής

Για διορθωτικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής αναγκάζονται να ψαχτούν οι άνθρωποι του Διγενή, καθώς η ομάδα τους χάνει το Νίκο Κούτσι.

Ο 18χρονος ταλαντούχος αμυντικός, ο οποίος είχε αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς και να βρίσκει χρόνο συμμετοχής, μετακομίζει στη Γερμανία, όπου θα αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τη Δόξα στην Ψίνθο ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα των Κοσκινιατών, οι οποίοι κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, στρέφονται στη λύση του μέχρι πέρσι δικού τους Νίκου Καρπαθάκη.

Ο 28χρονος αμυντικός έμεινε το τελευταίο διάστημα ανενεργός, λόγω της ενασχόλησής του με την ακαδημία των Πανθήρων, στην οποία είναι προπονητής. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε μία πρώτη επαφή και σήμερα το πρωί αναμένεται να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους. 
                                                        
Εκτός ο Σκούμπρος 
 Χωρίς να υπολογίζει το Νικήτα Σκούμπρο θα καταστρώσει τα πλάνα του για τα επόμενα τρία έως τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος ο Σάσα Γιόνοβιτς. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός θα βρίσκεται για το επόμενο εικοσαήμερο στο εξωτερικό, στο πλαίσιο ανειλημμένης υποχρέωσής του.