Ροδίων Άθλησις: Για την πρόβα τζενεράλε στη Σάμο

«Πρόβα τζενεράλε» εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, μπορούν να θεωρηθούν τα δυο φιλικά που δίνει το Σάββατο και την Κυριακή το «Ροδίων Αθλησις».

Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα φεύγει σήμερα για τη Σάμο, όπου αύριο στις 17.00 και την Κυριακή στις 16.00, αντιμετωπίζει σε εορταστική ατμόσφαιρα τον Κέρκη Μαραθοκάμπου, που θα παίξει φέτος στην ίδια κατηγορία.
Σκοπός του Νίκου Τρατσέλα και των παικτών του, είναι να παρουσιάσουν εικόνα πολύ διαφορετική από κείνη που έδειξαν στα ματς της Αθήνας, με τον Πανιώνιο και το Φοίβο Μελισσίων.

Ο κόουτς του «Ροδίων» είχε την ευκαιρία να δουλέψει μέσα στην εβδομάδα με τους αθλητές του στα λάθη που διαπίστωσε στα παιχνίδια της Αθήνας, με την ελπίδα να μην επαναληφτούν. Η Ροδίτικη ομάδα στα δυο ματς του Σαββατοκύριακου θα προσπαθήσει να δείξει πώς θα είναι και φέτος ανταγωνιστική, παίζοντας καλό βόλεϊ και δείχνοντας –όπως είπε κι ο προπονητής της, πώς «μπορεί να φτάσει εύκολα στα περυσινά επίπεδα».

Πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει σήμερα στην Σάμο έχει ο Ντάνιελ Γκένωφ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ οι υπόλοιποι που θα ταξιδέψουν είναι οι  Δημήτρης Ράπτης, Πέτρος Κάλας, Νίκος Αρβανίτης,Τάσος Παππάς, Βασίλης Προδρομίδης, Χρήστος Μοσχούς, Πασχάλης Ποτολίδης, Μανώλης Κοκκολάκης, Κυριάκος Μαυράκης και Νίκος Μακρής.