Ξεκούραση για τον Κλεάνθη; Πού καιρός...

Ούτε μέρα δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει να πάει χαμένη ο προπονητής του Κλεάνθη, Ανδρέας Σταύρου, λόγω της ανάγκης αφ’ ενός να περάσει στην ομάδα, όσο το δυνατόν συντομότερα, τις βασικές αρχές του, αφ’ ετέρου να καταλήξει στο κατάλληλο σχήμα, σε μία περίοδο αλλαγών στο ρόστερ.  

Ως εκ τούτου, η επιλογή του πολύπειρου τεχνικού να διοργανώσει προπόνηση και σήμερα, παραμονή του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή Μαριτσών, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει. 

Οι Παραδεισιώτες θα μπουν στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στους «ροπαλοφόρους» με την  αυτοπεποίθηση που κέρδισαν με το θρίαμβό τους επί του ΔΙ.Α., καθώς και με δύο απουσίες. Στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική ποινής Τάσος Ατσίδης, καθώς και ο Νίκος Κρομμύδας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο. 

Τέλος, τη μεταγραφική αγορά συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» οι άνθρωποι του Κλεάνθη, προκειμένου να βρουν τους αντικαταστάτες των Βαγγέλη Λερογιάννη και Λευτέρη Δράκου.    Οι Παραδεισιώτες φέρονται να έχουν εξετάσει αρκετές περιπτώσεις έμπειρων παικτών, χωρίς όμως να έχουν καταγράψει ουσιαστικά αποτελέσματα, ενώ το βλέμμα τους απλώνεται και πέρα από τη Ρόδο.