Νέος πρόεδρος στο Shotokan Karate Δωδεκανήσου

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. που διεξήχθησαν τον Οκτώβρη σε έναν από τους συλλόγους της JKS GREECE και συγκεκριμένα στον Πανδωδεκανησιακό Ερασιτεχνικό Σύλλογο Shotokan Karate, τη «σκυτάλη» της συνέχισης του σημαντικού έργου του, ανέλαβαν όπως αρμόζει και στην ιστορία του, άνθρωποι με κύρος και ακεραιότητα.

Στη θέση του προέδρου ανεδείχθη παμψηφεί  ο αντιδήμαρχος Ρόδου επί των οικονομικών, Σάββας Διακοσταματίου, ο οποίος είναι κάτοχος 1 dan JKS και σ’ αυτή του γενικού γραμματέα εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Κρητικός, γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου, με 3 dan JKS.

Στη θέση του ταμία επανεξελέγη ο Γεώργιος Καλούδης, επίσης επιχειρηματίας μεγάλων brandnames στη Ρόδο, με 1 dan JKS, που με τους δύο προηγούμενους και την αμέριστη συμπαράσταση του instructor της JKS, Ιωάννη Φιλιππόπουλου 3 dan JKS,  τα τελευταία χρόνια, τεχνικά και οικονομικά, στήριζαν το σύλλογο. Οι  αποχωρούντες  και συγκεκριμένα πρόεδρος,  Άνθιμος Αντωνόγλου  με 6 dan JKS  και ο γενικός γραμματέας Σταύρος Ζουρούδης με 4 dan JKS εύχονται στο νέο Δ.Σ.  μεγαλύτερες επιτυχίες και αγαστή συνεργασία μεταξύ των μελών του.

Από τη νέα θέση του ο Άνθιμος Αντωνόγλου ως branchleader JKS στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, πλέον σε διεθνές επίπεδο, προάγοντας όλες τις σχολές της JKS Ελλάδος, αναπτύσσοντας τη φιλοσοφία του karatedo μέσα από την ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου που η JKS σέβεται και διευρύνει σε μακρύτερους ορίζοντες.