Έκρηξη οργής ΑΕΡΑ προς ΕΠΣΔ

Σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα στο γήπεδο του ο ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Καλυθιών, επιζητώντας μια ακόμα νίκη.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, δεν υπάρχουν προβλήματα καθώς ο Χρήστος Γαργάλης  ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το σημερινό ντέρμπι,  ο ορισμός του οποίου  έχει προκαλέσει ανησυχία στο «στρατόπεδο» του ΑΕΡΑ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να έχουν εισπρακτική επιτυχία ζήτησαν από την ΕΠΣΔ να ορισθεί το παιχνίδι την Κυριακή. Οι Απολλωνιστές δεν το δέχτηκαν κι η ΕΠΣΔ όρισε τελικά το ματς για σήμερα το απόγευμα  και μάλιστα την ίδαι ώρα (16.00) που ορίστηκε και το Ιππότες – Αθλέτικο.

Παράλληλα οι Διοικούντες διατηρούν τις επιφυλάξεις  τους για τον ορισμό του βοηθού Μαυρουδή στο σημερινό παιχνίδι. Ο κ. Μαυρουδής  σημειωτέον πώς ήταν ο βοηθός στον αγώνα Διγενή-ΑΕΡΑ όπου σημειώθηκε η αποβολή του Γαργάλη.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν  ανακοίνωση στην οποία καταφέρονται μάλιστα εναντίον του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και μελών της Διοίκησης της.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α παρακαλεί θερμά την Ε.Π.Σ.Δ., να σβήσει τη "φωτιά" που θα ανάψει αύριο (σήμερα) στο γήπεδο Αφάντου. Αποκλειστικά υπαίτιοι γι’ αυτήν θα είναι οι κύριοι Διακοφώτης, Ψέλλας, Ζανεττίδης, Λάμπρου και Πελλός.

Στον ορισμό του αυριανού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Καλυθιών έγιναν "όργια", καθώς ο αγώνας της ομάδας μας ορίστηκε εσκεμμένα την ίδια μέρα και ώρα με το παιχνίδι Ιππότες - Άγιος Λουκάς. Πρωτεργάτης φυσικά σε αυτό, ο κ. Ψέλλας.

Θεωρούμε πρόκληση τον ορισμό του βοηθού Μαυρουδή στο αυριανό παιχνίδι, μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν στον αγώνα της ομάδας μας με το Διγενή. Δεν θα επιτρέψουμε διαιτησίες όπως αυτές στα παιχνίδια, Φοίβος - Α.Ε.Ρ.Α, Α.Ε.Ρ.Α - ΔΙ.ΑΣ και Διγενής - Α.Ε.Ρ.Α.. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»

Θα ηγηθεί της άμυνας του ΑΕΡΑ και σήμερα ο Νικήτας Μαλλιάκας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Θα ηγηθεί της άμυνας του ΑΕΡΑ και σήμερα ο Νικήτας Μαλλιάκας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)