Χωρίς Κοκκολάκη  στην Σάμο το Ροδίων Άθλησις

Μετά τα παιχνίδια στην Αθήνα, το «Ροδίων Αθλησις» τεστάρει σήμερα και αύριο στη Σάμο για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις του. Ο Νίκος Τρατσέλας, θέλει να δει τον βαθμό βελτίωσης της απόδοσης της ομάδας του, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που είδε στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και το Φοίβο Μελισσίων. 

Ολόκληρη την εβδομάδα, προσπάθησε να βελτιώσει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του με σκοπό στα δυο παιχνίδια της Σάμου, να δείξει πώς είναι έτοιμη για τη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2, που την 1η αγωνιστική, στέλνει το «Ροδίων» στην Κω να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα των Αθλοπαιδιών.

Στον αγωνιστικό κομμάτι πάντως ,σε ότι αφορά την αποστολή, την τελευταία στιγμή ο Μανώλης Κοκκολάκης δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σάμο και να πάρει μέρος στα παιχνίδια. Αντ’ αυτού, της αποστολής σε μια προσπάθεια να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με την ομάδα, συμμετέχει ο Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Το «Ροδίων» θα αγωνισθεί σήμερα στις 17.00 με τον Κέρκη, τον οποίο θα συναντήσει και στο αυριανό ματς που θα αρχίσει αυτή τη φορά στις 16.00.