Έδειξε ανέτοιμο στη Σάμο το «Ροδίων Άθλησις»

Μια ήττα και μια νίκη σημείωσε στη Σάμο απέναντι στον Κέρκη στο κλειστό του Καρλοβάσου, η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις».

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα ηττήθηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με 3-2 σετ, από μια ομάδα που εκπροσωπεί το ακριτικό νησί στην Α2 του βόλεϊ. 

Οι αθλητές της Ροδίτικης ομάδας, πήραν το α΄ σετ με 25-15 σχετικά εύκολα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα η τοπική ομάδα να περάσει μπροστά, κερδίζοντας  τα επόμενα δυο με 23-25 και 24-26. Το «Ροδίων» ισοφάρισε σε 2-2, παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-23, αλλά ηττήθηκε στο τάι μπρέικ με 15-12. 

Το ματς της Κυριακής δεν ολοκληρώθηκε… Ξεκίνησε κανονικά κι όταν έφτασε το «Ροδίων» να κερδίζει με 2-0 σετ, τελείωσε εκεί, καθώς η αποστολή της Ροδίτικης ομάδας έρεπε να επιστρέψει στη… βάση της.

Μάλιστα για το λόγο αυτό υπάρχει δυσαρέσκεια στην αποστολή του «Ροδίων», καθώς άλλα είχαν προγραμματισθεί από τους διοργανωτές κι άλλα εφαρμόσθηκαν,  με αποτέλεσμα να μην μείνει κανείς ευχαριστημένος από αυτό το ταξίδι των φιλικών στη Σάμο. 

Συμπερασματικά πάντως, ούτε αυτή την φορά όπως και στα φιλικά με Πανιώνιο και Φοίβο Μελισσίων, η ομάδα του «Ροδίων» έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα που έχει οριστεί για το Σάββατο. Η απόδοση τους δεν ήταν καθόλου καλή.

Έγιναν λάθη που δεν πρέπει να γίνονται από παίκτες κύρια έμπειρους κι όπως όλα δείχνουν πρέπει να «συνέλθουν» μέσα στις μέρες που ακολουθούν μέχρι το ταξίδι στην Κω, το ερχόμενο Σάββατο. Εκεί αντιμετωπίζουν τις Αθλοπαιδιές για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών. 

Ο Νίκος Τρατσέλας πήρε μαζί του και χρησιμοποίησε σε αυτά τα παιχνίδια τους   Δημήτρη Ράπτη, Πέτρο Κάλα, Νίκο Αρβανίτη, Τάσο Παππά, Βασίλη Προδρομίδη, Χρήστο Μοσχού, Πασχάλη Ποτολίδη, Ντάνιελ Γκένωφ, Κυριάκο  Μαυράκη και Νίκο Μακρή.