Στην ποδοσφαιρική κανονικότητα επιστρέφει η Δόξα Ψίνθου

Ίσως την πιο «χαμογελαστή» και αισιόδοξη από τις μέχρι σήμερα Δευτέρες τους έζησαν χθες οι άνθρωποι της Δόξας Ψίνθου, οι οποίοι και ελπίζουν πως ομάδα τους θα πορευτεί από εδώ και στο εξής σ’ ένα περιβάλλον ηρεμίας και ποδοσφαιρικής κανονικότητας. 

Η αναζήτηση του διαδόχου του παραιτηθέντα προπονητή Γιώργου Ορφανίδη έφτασε στο τέλος της, με τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο να επιστρέφει στον πάγκο με στόχο να βοηθήσει τους «βυσσινί» να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί και να μπουν επιτέλους με πραγματικές πιθανότητες στη μάχη της διεκδίκησης της παραμονής.  

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος έκανε χθες την πρώτη προπόνησή του, βλέποντας με χαρά να συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και δύο νέα πρόσωπα. 

Την αμυντική γραμμή θα βοηθήσει με την εμπειρία του ο Βασίλης Μέντος, ο οποίος επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας (το δελτίου βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στη Δόξα), ενώ η ομάδα απέκτησε από τον Απόλλωνα Καλυθιών το 17χρονο μέσο Μιχάλη Καζέλλη. 

Επιπλέον, ο ακραίος μέσος Δημήτρης Κωστομοίρης ξεμπέρδεψε με τις σπουδές του και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας, ο προπονητής και οι παράγοντες της οποίας θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν και τη σημερινή, τελευταία μέρα των μεταγραφών, δίνοντας μάχη για ένα «χτύπημα» της τελευταίας στιγμής. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο στόχαστρό τους βρίσκονται ο αμυντικός Βασίλης Παναγιώτου και ο μέσος Γιώργος Ανδρεόπουλος.