Πρόβλημα με Λάμπρου στον Διαγόρα

Σε εβδομάδα ντέρμπι μπήκε από χθες ο Διαγόρας. Ο γηραιός της πόλης μας αντιμετωπίζει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου την συντοπίτισσα Ρόδο, σε ένα ακόμα el classicο που αναμένεται από τον κόσμο του νησιού μας, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι “κυανέρυθροι” αφού νίκησαν το Κερατσίνι, θέλουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα  προκειμένου να κρατηθούν ψηλά βαθμολογικά και να είναι μέσα στον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παντέλης συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας του, με προπόνηση στο βοηθητικό. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ένας τραυματισμός του Λάμπρου, που πιθανόν να του στερήσει και τη συμμετοχή στο ντέρμπι.

Ο αμυντικός του Διαγόρα αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δοκιμάσει κι αν μπορεί θα αγωνισθεί κατά της Ρόδου.

Η μέρα ξεκινάει σήμερα με πρωινή προπόνηση και με το βάρος από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, να πέφτει εκτός από την φυσική κατάσταση και στην τακτική που θα ακολουθηθεί στο παιχνίδι.

Παράλληλα οι «κυανέρυθροι» περιμένουν την σύσκεψη μεταξύ των δυο ομάδων και της Αστυνομίας, για να καθορισθεί από τώρα η θέση που θα καθίσουν οι οργανωμένοι οπαδοί.