Πρόβλημα με Ποζατζίδη στον ΑΕΡΑ

Πρόβλημα με το γόνατό του έχει ο Στέλιος Ποζατζίδης στον ΑΕΡΑ και προκειμένου να προλάβει το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του, που είναι εκτός έδρας με το Διαγόρα Βατίου, υποβλήθηκε σε καθαρισμό, ευελπιστώντας πως θα είναι αρκετός για να του δώσει τη δυνατότητα να είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Χοσάδα.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση ν’ αγωνσθεί, αλλιώς θα μέινει εκτός για να μπορέσει να επιστρέψει όταν είναι τελείως υγιής.

Στο μεταξύ η διοίκηση του ΑΕΡΑ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως δεν παραχωρείται κανείς «ερυθρόλευκος» ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  

«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή. Παρακαλούμε τις ομάδες που ενοχλούν τους ποδοσφαιριστές μας να σταματήσουν να το πράττουν».

Επίσης ανακοίνωση εξεδόθη και για την λαχειαγορά του συλλόγου η οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ενημερώνει πως ο τυχερός της λαχειαγοράς για την τηλεόραση 32 ιντσών, είναι ο κ. Σταμάτης Μοσχούς του Ιωάννη με αριθμό λαχνού 0754».