Διαμαρτυρίες μετά… μεταγραφής στον Κλεάνθη

Με σφοδρά παράπονα άφησε τους ανθρώπους του Κλεάνθη ο διαιτητής του σαββατιάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στα Μαριτσά, Δημήτρης Ατσικνούδας.

 Οι Παραδεισιώτες «φωνάζουν» για το μη καταλογισμό πέναλτι σε δύο φάσεις, σε μαρκάρισμα πάνω στον Πελέκη στο 24’ του ματς και για χέρι αμυντικού αργότερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ χρεώνουν στο διαιτητή ανοχή στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, υποστηρίζοντας πως δεν έβγαλε από το τσεπάκι του επαρκή αριθμό κίτρινων καρτών.

 Επιπλέον, διαμαρτύρονται για την απόφαση του βοηθού Γιώργου Σαρρή να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό Αντώνη Γεωργαλλή, τη στιγμή που ο τελευταίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. «Δεν ζητάμε την προστασία από τη διαιτησία, αλλά απαιτούμε ίση μεταχείριση, την οποία στα τελευταία παιχνίδια δεν βλέπουμε», τονίζει η διοίκηση του Κλεάνθη σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

 Μεταγραφή-έκπληξη

 Μία και καλή είναι η μεταγραφή στην οποία «απάντησε» ο Κλεάνθης στην πρόσφατη αποδυνάμωση του ρόστερ του. Οι Παραδεισιώτες απέκτησαν τον 23χρονο μπακ χαφ Αλέξανδρο Δροσάκη, ο οποίος υπηρετεί στη Ρόδο τη στρατιωτική θητεία του. Μέχρι να παρουσιαστεί, ο Δροσάκης αγωνιζόταν για λογαριασμό του Λουτρακίου, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις του Διαγόρα.