Αιχμηρή ξανά η «τρίαινα» του Ποσειδώνα με Λευτέρη Δράκο

Αν ληφθούν υπ’ όψιν οι απώλειες σημαντικών ποδοσφαιριστών που κατέγραψε το καλοκαίρι, ο τρόπος που αντέδρασε και μπήκε ο Ποσειδώνας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries μόνο αρνητικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η ομάδα δείχνει ικανή να υλοποιήσει τους στόχους της, δεν παύει όμως το ποδοσφαιρικό περιβάλλον εντός του οποίου κινείται να είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό και ευμετάβλητο και ως εκ τούτου, επικίνδυνο. 

Το «μπόλιασμα» του Ποσειδώνα με εμπειρία και ποιότητα κρίθηκε από τον προπονητή του Γιάννη Καραμηνά, καθώς και από τη διοίκηση, υπεραπαραίτητο, η προσπάθειά έγινε και απέδωσε καρπούς. Από χθες οι Καρπάθιοι μπορούν να αισθάνονται πιο ήρεμοι, καθώς εξασφάλισαν τις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών που είναι ικανοί να αναβαθμίσουν τη λειτουργία της ομάδας και να της δώσουν βαθμούς.

Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα προσέγγισαν το Λευτέρη Δράκο, του παρουσίασαν μία αμοιβαία επωφελή και λειτουργική φόρμουλα συνεργασίας και απέσπασαν το πολυπόθητο «ναι», εξασφαλίζοντας την παρουσία του πολύπειρου πρώην επιθετικού του Κλεάνθη τόσο στα εκτός, όσο και στα εντός έδρας παιχνίδια.

Επιπλέον, στις τάξεις των Καρπάθιων επιστρέφει ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τα τελευταία χρόνια, ο Μανώλης Σπανός. Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι για να δοκιμάσει την τύχη του στον Ιάλυσο και αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα του τόπου του, προς μεγάλη χαρά των φίλων του Ποσειδώνα.

Ο Σπανός μπήκε στις προπονήσεις και σε λίγο καιρό θα είναι απόλυτα έτοιμος.