Στο «Δρόμο των  Αθανάτων» ο Τσεκούρας

Σ’ έναν σπουδαίο αγώνα έλαβε μέρος ο υπερμαραθωνοδρόμος Θεόδωρος Τσεκούρας από τον ΣΕΒΑΣ Κω «Φειδιππίδης» στις 28-29 Οκτωβρίου.

Με την παρουσία του στον 3ο Διεθνή Δρόμο Αθανάτων 140χλμ., κατέλαβε την 37η θέση στη διαδρομή Τρίπολη-Σπάρτη-Μυστράς-Καλαμάτα, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τριπόλεως, ο Δήμος Σπάρτης, ο Δήμος Καλαμάτας με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας & των Σπαρτιατών Δρομέων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φειδιππίδης, ο αθλητής από την Κω, με την αγωνιστικότητα του και το αθλητικό του ήθος, τίμησε τη σπουδαία αυτή διεθνή αθλητική διοργάνωση, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα  ότι το νησί συμμετέχει σε κάθε μεγάλη συνάντηση, εντός και εκτός της Ελλάδας, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του κλασικού αθλητισμού της Δωδεκανήσου. 

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί κριτήριο για τη συμμετοχή και στο Σπάρταθλο για όσους τερμάτισαν εντός 18 ωρών όσον αφορά τους Άνδρες και 19 για την κατηγορία Γυναικών.