Σάββατο στις 19.00 το ντέρμπι στο βόλεϊ

Ξεκινάει το Σάββατο ο… μαραθώνιος για το «Ροδίων Αθλησις», αλλά και τον άλλο εκπρόσωπο του Δωδεκανησιακού βόλεϊ στην Α2  ανδρών, την ομάδα των Αθλοπαιδιών Κω.

Η κλήρωση έβγαλε την πρώτη αγωνιστική στον 2ο υποόμιλο, οι δυο ομάδες του νομού μας να συγκρουστούν μεταξύ τους το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο Κλειστό γυμναστήριο της Κω στις 19.00.

Η ομάδα του «Ροδίων» η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε στα φιλικά της Αθήνας και της Σάμου προετοιμάζεται εντατικά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Μάλιστα ο ένας από τους δυο διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα, θα είναι ο Σωτήρης Σταματίου του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου. Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, στον 2ο Υποόμιλο με τους διαιτητές των αγώνων που έχουν ως εξής:

*Σάββατο 4/11/2017 –Κω- 19.00- ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - Ροδίων Άθλησις 
Κατσούλης-Σταματίου

*Σάββατο 4/11/2017- ΜΕΤΣ- 17.00- ΑΕΚ Αθηνών - ΕΑ Πατρών 
Τσίτσικας-Οικονομοπούλου

*Σάββατο 4/11/2017- Μελισσίων- 18.00- ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΟ Αιγιαλέων 
 Αντωνόπουλος-Μόσιαλος

*Σάββατο 4/11/2017- Α΄Αργυρούπολης -18.00- ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟ Μαρκοπούλου Μάλφας-Κυργιαλάνη

ΤΟ «ΡΟΔΙΩΝ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ 
Με αφορμή τα δυο πρόσφατα φιλικά που έδωσε στο νησί της Σάμου κόντρα στον Κέρκη, η Διοίκηση του «Ροδίων» εξέδωσε χθες την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

 «Μετά το πέρας και της δεύτερης εβδομάδας φιλικών παιχνιδιών που διεξήχθησαν αυτή τη φορά στο νησί της Σάμου, η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις θα ήθελε να ευχαριστήσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Σάμου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους. Της εύχεται καλή επιτυχία στο καινούριο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας».

Προετοιμάζεται εντατικά το «Ροδίων» για το ντέρμπι του Σαββάτου
Προετοιμάζεται εντατικά το «Ροδίων» για το ντέρμπι του Σαββάτου