Χωρίς Αξιώτη την Παρασκευή στην Κω ο Άρης

Να «καθαρίσουν» τη σκέψη τους από τις εικόνες της θριαμβευτικής νίκης επί του Φοίβου και να ανακτήσουν την πνευματική ισορροπία τους, ώστε να αποφύγουν τυχόν λαχτάρες στο «πονηρό» εκτός έδρας παιχνίδι με το Νικαγόρα, την ερχόμενη Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι στην Κω, προσπαθούν από τη Δευτέρα ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει για το νησί του Ιπποκράτη το απόγευμα της Πέμπτης, με το Στάθη Φαρμακίδη να μην υπολογίζει το Λάκη Αξιώτη. Ο πολύπειρος μέσος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με το Φοίβο στον αστράγαλο, ακόμα και χθες πονούσε αρκετά και θα χρειαστεί λίγες μέρες ξεκούρασης και θεραπειών.

 Επιστροφή Γιακουμάκη

Ένα δικό του παιδί, το οποίο γαλουχήθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου τους, επανέφεραν στις τάξεις τους οι «κιτρινόμαυροι». Στον Άρη επέστρεψε, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Αθήνα, ο 22χρονος μέσος Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον ΑΕΡΑ, στον Αστέρα Εξαρχείων, στον Ήφαιστο Νίκαιας και στη Θύελλα Μοσχάτου.