Ηρακλής Μαριτσών: «Τα παράπονά σας μας θίγουν»

Αδικημένοι αισθάνονται στον Ηρακλή Μαριτσών από τις αναφορές του Κλεάνθη στη διαιτησία του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου και ειδικά για εκείνη περί αντιαθλητικού παιχνιδιού της ομάδας τους.

Οι «ροπαλοφόροι» βγήκαν στην αντεπίθεση, αντικρούοντας τους ισχυρισμούς των Παραδεισιωτών μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

«Χωρίς να θέλουμε να διαταράξουμε τις φιλικές σχέσεις με το φίλο σωματείο του Κλεάνθη, νιώθουμε όμως την υποχρέωση να απαντήσουμε στις δηλώσεις τους , διότι θεωρούμε ότι η ομάδα μας θίγεται από τα παράπονα του Κλεάνθη, χαρακτηρίζοντάς της έως και αντιαθλητική. Να θυμίσουμε λοιπόν στο φίλο σωματείο του Κλεάνθη, ότι δεχθήκαμε οκτώ κίτρινες κάρτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έναντι τριών του αντιπάλου.

Στην πρώτη σοβαρή διαμαρτυρία αποβλήθηκε ο προπονητής μας πολύ νωρίς, ενώ ο κύριος Σταύρου παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 90’, μετά από τρεις και τέσσερις φορές που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας είναι πάντα δυνατή, παίζει δυνατά μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ποτέ της δεν υπήρξε αντιαθλητική. Καταφέραμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από τόσα προβλήματα που είχαμε, να παίξουμε και καλή μπάλα, όπως κάνουμε τελευταία και να πάρουμε την ισοπαλία, την οποία αξίζαμε και δικαιούμασταν.

Εάν ο Κλεάνθης θέλει να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, είναι δικαίωμά του. Δεν αγγίζει όμως τη δική μας ομάδα. Σε ό, τι αφορά στα πέναλτι, είναι δουλειά του παρατηρητή αν ήταν ή δεν ήταν. Όμως να θυμίσουμε ότι στο 68’ είχαμε κι εμείς τη φάση του πέναλτι με το Θοδωρή Λυριστή, αλλά δεν κάναμε λόγο, διότι θεωρούμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαιτησία ήταν πολύ καλή».

«Όλοι μαζί για την πρόκριση»
Τον Ορφέα υποδέχεται σήμερα στο γήπεδό του, με την ιδιότητα του… φιλοξενούμενου, ο Ηρακλής, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Οι «ροπαλοφόροι» θέλουν στο πλευρό τους όλους τους φίλους της ομάδας τους, τους οποίους και καλούν στο γήπεδο υποσχόμενοι να τους ανταμείψουν με καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 5 το απόγευμα, με τρίο τους Μίαρη, Μοσχάτο και Τσιβίτη.