«Πρώτη» σήμερα με Βασιλακάκη στον Ιάλυσο

Χθες βράδυ ήρθε στο νησί μας ο Κώστας Βασιλακάκης και σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει να δουλεύει στον πάγκο του Ιάλυσου, στον οποίο διαδέχεται τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη. Ο νέος τεχνικός των «ερυθροκίτρινων», έρχεται έχοντας στην πορεία του πολλές σημαντικές επιτυχίες.

Αυτά και μόνο το γεγονός, ανάγκασαν τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα να τον εμπιστευθεί και να του αναθέσει να φέρει σε πέρας τον αρχικό στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, αλλά και να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το υπάρχον έμψυχο υλικό.

Η διοίκηση θα τον συστήσει σήμερα το πρωί στους συνεργάτες του αλλά και τους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί πλέον, θα ξεκινήσουν ουσιαστικά  την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Πειραιά.

Η  προπόνηση της Δευτέρας έγινε υπό τις οδηγίες των Λάζαρου Θρουμουλόπουλου και Γιάννη Κατσανίκα.

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ 
Ο αγώνας του Ιάλυσου την Κυριακή γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, αν  ρίξει κανείς  μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο πάλαι ποτέ κραταιός Εθνικός, είναι στην πρώτη θέση έχοντας 8 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Έχει στο ενεργητικό του 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες, ενώ στο ενεργητικό του συγκαταλέγεται ακόμα και η δυνατή αμυντική γραμμή που διαθέτει καθώς, δεν έχει ακόμα δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Ιάλυσου συνεπώς είναι πολύ δύσκολη.  Το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ντέρμπι κορυφής ,αφού και η Ροδίτικη ομάδα είναι μόλις δυο βαθμούς πίσω.