Στον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Παρδαλός

Άλλο ένα Ροδιτόπουλο άνοιξε τα… φτερά του και «πέταξε» μακριά από το νησί μας, αφήνοντας το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, προκειμένου να δοκιμάσει και ταυτόχρονα να βελτιώσει τις δυνατότητές του, για μια λαμπρή καριέρα. 

Ο λόγος για τον 16χρονο τερματοφύλακα από τον Αρχάγγελο, Μιχάλη Παρδαλό, που την τελευταία χρονιά ανήκε στην εφηβική ομάδα του Ιάλυσου. Το νεαρό παίκτη είδαν οι άνθρωποι της ακαδημίας του Παναιτωλικού και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνός της, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Αγρινιώτικης ΠΑΕ, Γιάννης Νταλακούρας, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για να αποκτηθεί και να ενσωματωθεί σε πρώτη φάση στην ομάδα Κ-17.

Ο υψηλόσωμος (1.85) ταλαντούχος και εξελίξιμος γκολκίπερ έχει ήδη μετακομίσει στην πόλη του Αγρινίου και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα της Κ-17 του Παναιτωλικού, ενώ ταυτόχρνα έχει γραφτεί και σε τοπικό σχολείο (Λύκειο) συνεχίζοντας την μαθητική του εκπαίδευση.

Τα πλούσια σωματικά του προσόντα, καθώς και η άψογη διαγωγή του, συνάδει με την όρεξη και τη δίψα που έχει ο ίδιος, ώστε δουλεύοντας σωστά να φτάσει ψηλά και γιατί όχι, να μεταπηδήσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ομάδα.