Προβλήματα τραυματισμών στον Φοίβο

Αφού επήλθε η ηρεμία στο «στρατόπεδο» του Φοίβου, η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα της 8ης αγωνιστικής συνεχίσθηκε χθες κανονικά.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη υποδέχονται το Σάββατο στις 13.00 τον ΔΙ.ΑΣ. και δεν θέλουν να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» εφιστά συνεχώς την προσοχή των παικτών του στο εν λόγω παιχνίδι.

Προπονητές και παίκτες είναι αποφασισμένοι να «γυρίσουν» στο παιχνίδι του τίτλου και μάλιστα όσο γρηγορότερα γίνεται, πετυχαίνοντας συνεχώς νίκες.

Ωστόσο ο κόουτς του Φοίβου αντιμετωπίζει προβλήματα με τους τραυματισμούς τεσσάρων παικτών του, για τους οποίους δεν υπάρχει η βεβαιότητα πως θα μπορέσουν να αγωνιστούν τελικά κατά της Κωακής ομάδας.

Ο Γιώργος Φωτεινής αισθάνεται ενοχλήσεις στα δυο γόνατα και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Νίκος Ορφανίδης  έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να μην προπονηθεί και χθες σε κανονικούς ρυθμούς.

«Πονάει» ακόμα στον κουντουπιέ, ο Γιάννης Στεφανίδης ενώ, αύριο θα δει ο κόουτς της ομάδας την κατάσταση του Κώστα Καλημέρη, ο οποίος δεν ήταν απολύτως καλά στο ματς του Αρχαγγέλου.