Ούτε ο Ηρακλής 2000 πάει στην Πάτμο!

Μετά την Ακαδημία Καλύμνου, ήρθε η σειρά του Ηρακλή 2000 να αρνηθεί να κάνει το ταξίδι στην Πάτμο για το πρωτάθλημα κορασίδων (Όμιλος Νήσων). 

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής είχε οριστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου ωστόσο ο σύλλογος της Καρδάμαινας ενημέρωσε χθες την Τοπική Επιτροπή ότι δε θα μεταβεί στο νησί της Αποκάλυψης κι έτσι μηδενίστηκε, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Έχει αρχίσει, όμως, να δημιουργείται ένα σοβαρό μοτίβο τα τελευταία δύο χρόνια, με τις ομάδες του βορείου συγκροτήματος να μην πηγαίνουν στην Πάτμο (υπάρχουν βέβαια και φωτεινές εξαιρέσεις όπως η ΑΕ Δικαίου), προφανώς για οικονομικούς λόγους, εμποδίζοντας την όποια προσπάθεια κάνουν οι άνθρωποι του Ξάνθου ν’ αναπτύξουν το άθλημα στο νησί τους και να δώσουν ευκαιρίες στα παιδιά της Πάτμου να παίξουν μπάσκετ. 

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι ο Ξάνθος, που έχει πολλαπλάσιες μετακινήσεις συγκριτικά με τις ομάδες της Κω ή της Καλύμνου, είναι συνεπής στις δικές του υποχρεώσεις. Όμως, έχει ελάχιστες ευκαιρίες να παίξει στην έδρα του και να μπορέσουν τα παιδιά αυτά να αγωνιστούν μπροστά στους γονείς και τους φίλους τους. 

«Με επίσημο έγγραφό του, ο Ηρακλής 2000 παραιτήθηκε από την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Πάτμο, με αντίπαλο τον τοπικό Ξάνθο, στο πλαίσιο του Ομίλου Νήσων του πρωταθλήματος κορασίδων. 

Ο Ξάνθος Πάτμου θα κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά ενώ ο Ηρακλής 2000 μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα» αναφέρει η ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής.