Βρήκε αντίσταση, την έκαμψε με Λερογιάννη ο Ηρακλής Μαριτσών

Μαριτσά

  Μέχρι το 77’ έπρεπε να περιμένουν οι φίλοι του Ηρακλή μέχρι να δουν την αγαπημένη ομάδα τους να κάμπτει τη σθεναρή αντίσταση του χθες εξαιρετικού Ορφέα και να επικρατεί με 2-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

 Οι «ροπαλοφόροι», οι οποίοι έπαιξαν στο γήπεδό τους ως τυπικά φιλοξενούμενοι και ξεκίνησαν με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα τους, προηγήθηκαν στο 12’ χάρη στην κεφαλιά του Παπαδημήτρη, ο οποίος μετουσίωσε την ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Αναγνώστου.

  Η συνέχεια εξελίχθηκε σε ντέρμπι, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης ισορρόπησαν και πάλεψαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν με τη λήξη του ημιχρόνου δια ποδός Μπαδιεριτάκη.

 Στην ανάπαυλα ο Μιχάλης Πολιάς προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις, ο Ηρακλής βελτιώθηκε, βρήκε ρυθμό και με γκολ του Λερογιάννη στο 77’, που πήρε ωραία πάσα από τον Μιχάλη Λυριστή, «σφράγισε» την πρόκρισή του.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μίαρης, με βοηθούς τους Μοσχάτο και Τσιβίτη.

Οι συνθέσεις:

 Ορφέας

 Γιαννόπουλος (46’ Δραγατάκης), Κουλουριώτης (46’ Τσικούρης), Τσακίρης Β., Σαϊμίρ, Καρπάτσης (46’ Μαντάρ), Μπαδιεριτάκης (46’ Κόκας), Λόσε, Αυγουστάκης, Καμπούρης, Ντουρμισιλάρ, Μίλο

Ηρακλής Μαριτσών

 Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Λυριστής Μ., Τσαλώλης (46’ Λυριστής Θ.), Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Αναγνώστου (65’ Σιαμαντούρας), Λερογιάννης, Θαρρενός (46’ Μπιλιάς), Βασιλώττος (46’ Μπάρτζος), Καρίκης

                                              Βραδιά-δώρο από τους κτηνοτρόφους

   Σε καφετέρια των Μαριτσών συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και χάρηκαν με την ψυχή τους τη βραδιά που τους πρόσφεραν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, με άφθονο ψητό κρέας.  

 Η διοίκηση των «ροπαλοφόρων» ευχαριστεί θερμά τους Μιχάλη Μπιλιά, Στέλιο Φωταρά και Μανώλη Παπαδημήτρη, καθώς και όλους εκείνους τους κτηνοτρόφους της περιοχής, που στηρίζουν με θέρμη την ομάδα.