Παθιασμένη και πιθανότατα πλήρης η Ρόδος

 Σε συνθήκες υψηλής έντασης, η οποία και αποτύπωσε την ισχυρή θέλησή τους να βγουν νικητές από το ντέρμπι του Σαββάτου με το Διαγόρα, έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου το οικογενειακό διπλό τους, χθες το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.

Τα όσα είδε ο Πάρης Ανδράλας του επιτρέπουν να αισιοδοξεί, ενώ έναν επιπλέον λόγο να χαμογελάσει του πρόσφερε ο Νίκος Λέκκας, ο οποίος αν και είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο, έβαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και αύξησε τις πιθανότητές του να προλάβει το μεθαυριανό σπουδαίο ματς.

Αν τα καταφέρει, η Ρόδος θα κατέβει στο ντέρμπι πλήρης, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά φέτος.

Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα συνεχιστεί σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής στο βοηθητικό, οπότε και θα ανακοινωθεί η σύνθεση της δεκαοκτάδας.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Στο ραντεβού τους με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Γεωργαράκο προσήλθαν εκ μέρους της γηπεδούχου Ρόδου ο πρόεδρός της Αυγουστίνος Γιακάι και ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Ναλμπάτης και εκ μέρους του Διαγόρα ο αντιπρόεδρός του Μαίος Καμπουράκης, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης.                 

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δεσμεύτηκαν να κάνουν το παν ώστε ο κόσμος να χαρεί ένα ντέρμπι χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο. Συγκεκριμένες πληροφορίες για τους φιλάθλους αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα.