Προσπάθεια για τόνωση της ψυχολογίας από τον Βασιλακάκη στον Ιάλυσο

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες το πρωί στο «Οικονομίδειο» με τους παίκτες του Ιάλυσου, ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος έδειξε αποφασισμένος, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, να φτάσει τους «ερυθροκίτρινους»  στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο Ομιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Το νέο προπονητή της ομάδας, παρουσίασε στα αποδυτήρια του «Οικονομίδειου» εκ μέρους της Διοίκησης,  ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Παρασκευάς.

Ο Κώστας Βασιλακάκης ζήτησε απ’ όλους τους παίκτες την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα, την αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν σε κάθε ματς ξεχωριστά. Ζήτησε επίσης προσήλωση στη δουλειά που πρέπει να γίνει, για να φτάσει ο Ιάλυσος αγωνιστικά στα επίπεδα που εκείνος επιθυμεί.

Παράλληλα ο κ. Βασιλακάκης θα προσπαθήσει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, αλλά και των αγώνων που θα ακολουθήσουν και θα ρίξει το βάρος στην τακτική που θέλει να εφαρμόσει η ομάδα στο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αντιμετωπίζει κανείς κανένα πρόβλημα από τους ποδοσφαιριστές και είναι όλοι στην διάθεση του για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Εθνικό.