Ν. Σβύνου: «Η εκλογή μου στην ΠΟΞ είναι επιτυχία κυρίως της Κω»

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Ντίνα Σβύνου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην Σάντυ Λαδικού και το Ράδιο Πρώτο 91.5 με αφορμή την εκλογή της στα διοικητικά της ΠΟΞ.

Όπως τόνισε η ίδια η πρόεδρος, η εκλογή της είναι επιτυχία κυρίως της Κω καθώς το νησί είναι υπολογίσιμη δύναμη στον τουριστικό χάρτη της χώρας και αυτό εκφράστηκε δια της ψήφου.

Η κυρία Σβύνου ανέφερε ότι οι χειρισμοί της τελευταίας τριετίας σημαντικών ζητημάτων που προέκυψαν στην Κω (μεταναστευτικό, σεισμός) ήταν ο λόγος που οι συνάδελφοι της ξενοδόχοι από ολόκληρη την Ελλάδα την ψήφισαν και μάλιστα βγήκε 2η στην "μάχη" των σταυρών.

Ο ξενοδοχειακός κόσμος του νησιού θα έχει μία δυνατή φωνή στην ΠΟΞ ώστε να διεκδικεί με δυνατή φωνή δικαιώματα και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κυρία Σβύνου αναφέρθηκε και στους συναδέλφους της Κώους που έχουν εκλεγεί κατά το παρελθόν στα διοικητικά της ΠΟΞ.

Πρώτος ο κ. Νίκος Πουλιού ο οποίος αγωνίστηκε για τους ξενοδόχους της Κω αλλά και της Δωδεκανήσου και στη συνέχεια ο κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ που άφησε το δικό του προσωπικό στίγμα στο ΔΣ της ομοσπονδίας.

Εμείς να ευχηθούμε καλή θητεία στην κυρία Σβύνου πάντα προς όφελος του συνόλου της Κω και των γύρω νησιών.

Πηγή: kosvoice.gr