Βραβεύθηκαν από τους Ροταριανούς  οι Β. Μηναΐδης και Γ. Γεωργάς

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου σε πανηγυρική συνεστίαση,  βράβευσε δύο γνωστούς ξενοδόχους του νησιού μας,  τούς κυρίους  Γ. Γεωργά  και Βάσο Μηναΐδη,  που διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου.

Το διεθνές Ρόταρυ έχει καθιερώσει  τον μήνα Οκτώβριο, ως τον μήνα της βράβευσης των επαγγελματιών που έχουν επιδείξει μία ξεχωριστή επαγγελματική δράση.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου κ. Σωτήρης Μανδρακός τόνισε μεταξύ άλλων την σημασία του τουρισμού στην ανάπτυξη της Ρόδου τις τελευταίες δεκαετίες και εξήρε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία των δύο γνωστών ξενοδόχων.

Οι κύριοι Γεωργάς και Μηναΐδης στις ομιλίες τους, ευχαρίστησαν τα μέλη του ομίλου για την ιδιαίτερη τιμή που τους έγινε και επισήμαναν τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο τουρισμός αλλά και τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν για μία καλύτερη πορεία του τουρισμού στο νησί μας αλλά και γενικότερα στη χώρα μας.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν στους δύο ξενοδόχους,  οι προδιοικητές της περιφέρειας 2470 του διεθνούς Ροταρυ,  κύριοι Γεώργιος Χατζάκης και Τάκης Δαλιάνης.

Την συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Μερκούριος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ρόδου,  ο Δήμαρχος Ρόδου κος  Φώτης Χατζηδιάκος,  η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κος  Ευάγγελος Μανδρακός.