Βγαίνει το στιβικό πρόγραμμα  στα Δωδεκάνησα

Πυρετωδώς δουλεύουν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου σε συνεργασία και με τα σωματεία για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος στο 2018. Σημαντικό κομμάτι στον προγραμματισμό αποτελούν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, οι διοργανώσεις δηλαδή μέσα από τις οποίες προκύπτουν και οι αποστολές των σωματείων για τα πανελλήνια του στίβου.

Το οριστικό πρόγραμμα πάντως θα ανακοινωθεί μετά το συνέδριο της ΕΠΑΚΑΒ τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, πάντα σε συνεννόηση με την ομοσπονδία. Πρωτεύον είναι να μπουν στο καλεντάρι οι αγώνες εντός σταδίου, γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει από τις ΕΑΣ η σχετική ενημέρωση έως τις 17 Νοεμβρίου.

Από κει και πέρα θα γίνει ο προγραμματισμός για τους αγώνες εκτός σταδίου, ό, τι έχει δηλαδή να κάνει με την αντοχή σε κάθε επίπεδο και κατηγορία. Η ΕΑΣ ζητάει επίσης από του συλλόγους να κάνουν τις προτάσεις τους για το συνέδριο της ΕΠΑΚΑΒ, αφού εκεί γίνονται σημαντικές εισηγήσεις αλλά και λύνονται αρκετά προβλήματα που αφορούν καθαρά το αναπτυξιακό κομμάτι. 

Στην επόμενη συνεδρίαση λοιπόν, ο τόπος και η ημερομηνία της οποίας θ’ ανακοινωθούν προσεχώς από τον ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να συμμετάσχουν από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου ο πρόεδρος, Βασίλης Ζήκας, ο τεχνικός σύμβουλος, Σάββας Διακονικόλας καθώς επίσης και ο Μιχάλης Παυλούς ως μέλος του ΔΣ στον ΣΕΓΑΣ.