Ολοκληρώνει σήμερα ο Διαγόρας την προετοιμασία για το ντέρμπι

Θέλει να προσαρμοστούν σε όλα οι παίκτες του στο αυριανό ντέρμπι ο Νίκος Παντέλης.

Ο κόουτς του Διαγόρα, γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα με αντίπαλο τη Ρόδο και φυσικά εφιστά εδώ και πολλές μέρες την προσοχή των παικτών του.

Δεν είναι μάλιστα πολλοί  που τονίζουν, πώς και οι γηπεδικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο στο μάτς  του Δημ. Σταδίου.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι κανέρυθροι του Νίκου Παντέλη γυμνάσθηκαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς στην έδρα διεξαγωγής του αγώνα χθες το βράδυ και υπό το φως των προβολέων.

Ο κόουτς του Διαγόρα έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του κόντρα στην Ρόδο και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης στον τομέα αυτό.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι αυτό της απουσίας του Σπύρου Λάμπρου ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα απουσιάσει από το αυριανό σημαντικό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Διαγόρα, θα προπονηθούν και σήμερα για τελευταία φορά εν όψει του αγώνα με τη Ρόδο στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου  στις 2 το μεσημέρι.

Είναι ένα μάτς πάντως, που ο Διαγόρας θέλει τον κόσμο του κοντά του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάλεσε και χθες τους φίλους του στο γήπεδο η Διοίκηση, ενώ βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν και οι οργανωμένοι οπαδοί του, οι οποίοι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που υπάρχει, θα μπουν στο γήπεδο από τη Θύρα 6.

Είναι το «κλάσσικο» της πόλης που συγκεντρώνει πάντα κόσμο στις εξέδρες του Δημ. Σταδίου, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες και την βαθμολογική τους θέση , όταν αγωνίζονται στην ίδια Κατηγορία.

Η σπουδαιότητα του είναι μεγάλη-αν και διεξάγεται μόλις την 5η αγωνιστική- και θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Πάντως ο Διαγόρας θέλει την επιτυχία, που θα τον εδραιώσει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.