Απλά να συνεχίσει να το απολαμβάνει η Κατταβιά

Με γλυκιά ποδοσφαιρική  «άνοιξη» μοιάζει αυτό που βιώνουν από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries οι άνθρωποι της Κατταβιάς.

Αν και νεοφώτιστη, η ομάδα εξελίσσεται στον απόλυτο ρυθμιστή των εξελίξεων στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, έχει γίνει… «κακός μπελάς» για τους ισχυρούς, ενίοτε δε και για τους προπονητές των αντιπάλων, καθώς από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει «προκαλέσει» αλλαγή στην τεχνική ηγεσία τριών ομάδων, της Δόξας Καρδάμαινας, του Κλεάνθη και του ΔΙ.Α. 

Ποιοι είναι το μυστικό των Κατταβενών, έτσι όπως το περιγράφουν σύσσωμοι; Είναι απλά μία καλή παρέα, που απολαμβάνει το παιχνίδι προσπαθώντας για το καλύτερο, αντιμετωπίζοντας τον κάθε αντίπαλο με τον απόλυτο σεβασμό αλλά και χωρίς τον παραμικρό φόβο.

 Εξυπακούεται πως με τον ίδιο τρόπο προσεγγίζει και το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.

Η χθεσινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας επιβεβαίωσε αφ’ ενός ως μοναδικό απόντα τον τραυματία Μανώλη Ντούπη, αφ’ ετέρου δε τη διαθεσιμότητα είκοσι ενός ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα βρίσκονται στα αποδυτήρια αύριο στη 1:15 το μεσημέρι προκειμένου να επιλέξει ο Μανώλης Φραντζής τους δεκαοκτώ εκλεκτούς του.