Με «κάβα» στα δύσκολα ο Διγενής

Την απαραίτητη ηρεμία, η οποία του επιτρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς υπερβολική πίεση την τετράδα των πραγματικά δύσκολων αγώνων που τον περιμένουν στη σειρά, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, κέρδισε ο Διγενής με τη νίκη που σημείωσε την περασμένη Τρίτη επί της Δόξας Καρδάμαινας.

 Οι συνολικά 12 βαθμοί που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα και που την έχουν κατατάξει στην 6η θέση της βαθμολογίας, συνιστούν μία καθ’ όλα ικανοποιητική συγκομιδή και αποτελούν τη βάση, από την οποία θα «εφορμήσουν» οι Κοσκινιάτες στα ματς με τον Κλεάνθη την ερχόμενη Κυριακή στο Παραδείσι, με την Κατταβιά εντός έδρας, με το Φοίβο στην Κρεμαστή και με το ΔΙ.Α. ξανά στο «σπίτι» τους.

  Η προετοιμασία ενόψει Κλεάνθη ολοκληρωθεί σήμερα, με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς να μην υπολογίζει το Νικήτα Σκούμπρο (απουσιάζει στο εξωτερικό) και τον τραυματία Αζίζ Κουλιμπαλί. Ο τελευταίος συνεχίζει να κάνει θεραπείες και δεν θα επιστρέψει νωρίτερα από τον Ιανουάριο.

Προετοιμασίες για τη χοροεσπερίδα

   Για τη μεγάλη χοροεσπερίδα του συλλόγου, η οποία θα φιλοξενηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στο «Αρίων Παλάς», προετοιμάζονται από τώρα οι άνθρωποι του Διγενή.

 Οι Κοσκινιάτες είναι βέβαιοι πως οι πολυάριθμοι φίλοι τους θα αντιμετωπίσουν με θέρμη και τη νέα προσπάθειά τους, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της.