Μόνο νίκη στο ντέρμπι για τον Ιάλυσο

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται όλοι στην Ιαλυσό, καθώς οι «ερυθροκίτρινοι» υποδέχονται την Κυριακή τον Εθνικό, που από πολύ νωρίς φόρεσε την ετικέτα του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και σαφέστατα στο κομμάτι αυτό, η ομάδα του νησιού μας θέλει να δώσει απαντήσεις.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο συγκεντρώνει από κάθε άποψη και βάσει των βαθμολογικών θέσεων  και διαφορών των δυο ομάδων, τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι.

Έχουν προηγηθεί μια νίκη και τρεις ισοπαλίες  για τον Ιάλυσο, κάτι που δεν είναι αρκετό για τους ανθρώπους της ομάδας, που βάζοντάς την  σε διαδικασία «ηλεκτροσόκ»,, έλυσαν τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τον αντικατέστησαν με τον έμπειρο Κώστα Βασιλακάκη.

Ο νέος κόουτς της ομάδας, από την πρώτη στιγμή που ήρθε έριξε το βάρος στην τακτική, που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες  στον πρώτο αγώνα με εκείνον στον πάγκο. Το κλίμα πάντως είναι καλό και δεν αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία κανένα πρόβλημα.

Κάποιες ενοχλήσεις αισθάνεται ο Γιώργος Δήμας, αλλά ελπίζεται πώς μέχρι την ημέρα του αγώνα ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα  θα ξεπεραστούν.

Ο Ιάλυσος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του αύριο.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο μεταξύ και με δεδομένο πώς το ντέρμπι της Ρόδου με τον Διαγόρα διεξάγεται Σάββατο, η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει κινητοποίηση, προκειμένου το «Οικονομίδειο» την ερχόμενη Κυριακή να είναι γεμάτο και να βρίσκεται στη θέση του ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους «Scorpions», οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στον αγώνα της Κυριακής.