Στην Κω αύριο το «Ροδίων Άθλησις»

Συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς το «Ροδίων Αθλησις» ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας στο βόλεϊ των Ανδρών. Στις 19.00 στο Κλειστό της Κω, θα αντιμετωπίσει τις Αθλοπαιδιές.

Ο Νίκος Τρατσέλας, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του στη Σάμο στα φιλικά με τον Κέρκη και όλη την εβδομάδα δούλεψε με τους παίκτες τους, ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Θα τους έχει  όλους αύριο στη διάθεσή του πλην φυσικά των  Γεράκη και Γιώτη. οι οποίοι θα ξεκινήσουν να μπαίνουν στους ρυθμούς της ομάδας σε λίγες μέρες. μετά το πέρας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Αντίθετα με τους δυο απόντες. θα δώσουν το παρών τόσο ο Κοκκολάκης. ο οποίος δεν  ταξίδεψε στη Σάμο, αλλά κι ο Γκένωφ, ο οποίος συνέρχεται σιγά σιγά από τον τραυματισμό του.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ
Στο μεταξύ η διοίκηση των Αθλοπαιδιών, απηύθυνε χθες κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Κλειστό της Κω και να παρακολουθήσει ένα όμορφο παιχνίδι, που αναδεικνύει το Δωδεκανησιακό βόλεϊ.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση της διοίκησης των Αθλοπαιδιών αναφέρει:
«Ξεκινάει αυτό το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ.

Το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω ολοκλήρωσε με πολλά προβλήματα την προετοιμασία του και μπαίνει στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσει και φέτος την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα έχει χτυπηθεί από πολλές ατυχείς καταστάσεις  αλλά οι αθλητές  θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.
Πρώτος αντίπαλος για φέτος ο ισχυρός Ροδιών Άθλησις σε παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο.

Η ομάδα μας χρειάζεται την υποστήριξη των φιλάθλων του νησιού. Σας καλούμε να έρθετε να υποστηρίξετε την ομάδα μας στην προσπάθεια που ξεκινάει για φέτος».