Γαλάζια Ακαδημία: «Στήριγμά» της ο χορηγός της

Τις εντυπώσεις έχει κατορθώσει να κλέψει μέχρι στιγμής η «πρωτάρα» στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ, Γαλάζια Ακαδημία, η οποία έχει υλοποιήσει το βασικό της πλάνο, δηλαδή να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές οι οποίοι, υπό άλλες συνθήκες, θα είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου.

Πρώτη παρουσία στις τοπικές κατηγορίες και ήδη μετράει τέσσερα αγωνιστικά τμήματα: ανδρικό, εφηβικό, παιδικό και παμπαιδικό. Συνολικά σε εφτά παιχνίδια μέχρι στιγμής οι «γαλάζιοι» μετράνε πέντε νίκες!

Αναμφίβολα, ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα για ένα σύλλογο που μόλις ιδρύθηκε.

Το όραμα των ανθρώπων της Γαλάζιας Ακαδημίας, να στηρίξει και να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά, με ένα τεχνικό τιμ εξίσου νεανικό και πολλά υποσχόμενο, πίστεψε από την πρώτη στιγμή η κατασκευαστική εταιρεία Stirixis techniki των κ.κ. Κωνσταντίνου Βρούχου, Μιχάλη Μπράτιτση και Ιωάννη Γλυνού, η οποία έγινε η «χρυσή» χορηγός του νεοσύστατου σωματείου και η επωνυμία της κοσμεί τη φανέλα τόσο της ανδρικής όσο και της εφηβικής ομάδας.

Μπορεί η εταιρεία να μη χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας αναλάβει μερικά από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στα Δωδεκάνησα, όμως στο χώρο του αθλητισμού και δη από την πλευρά του χορηγού, οι επιλογές είναι προσεκτικές.

 Όμως η προσπάθεια που κάνει η Γαλάζια Ακαδημία βρήκε σύμφωνους τους ιθύνοντες της «Stirixis techniki» ενώ οι διοικούντες τον πρωτοεμφανιζόμενο σύλλογο τους έχουν ήδη απευθύνει τις θερμότερες ευχαριστίες του για την άριστη συνεργασία.