Δεν παραδίδουν τα όπλα  οι συνταξιούχοι της Ρόδου!

Δεν παραδίδουν τα όπλα οι συνταξιούχοι της περιοχής μας, οι οποίοι συντάσσονται με εκείνους ανά τη χώρα και ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις!

Το παραπάνω διεμήνυσαν, χθες, οι εκπρόσωποί τους, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, με αφορμή την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ  της Ρόδου που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Πλάζα», παρουσία και του Προέδρου της Ομοσπονδίας τους, κ. Δήμου Κουμπούρη.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο Δημαρχείο, η Πρόεδρος του Σωματείου της Ρόδου, κα Γεωργία Φαρμακίδου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θεωρούν τη δράση τους πλούσια και αγωνιστική. Η ίδια, πάντως, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ακόμη το Σωματείο δεν έχει στέγη αφού τους κοροϊδεύουν εδώ και έξι χρόνια και…ευχαρίστησε ειρωνικά τον πρώην αλλά και το νυν Δήμαρχο Ρόδου! Έτσι, αποφάσισαν να συμβάλουν όλοι για να ενοικιάσουν ένα χώρο.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο 4:-6:00 το απόγευμα στον Αρχάγγελο, την Κυριακή στη Σορωνή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Κρεμαστή 3:00-6:00. Τη Δευτέρα θα λάβουν χώρα στην Παστίδα επίσης 3:00-6:00 το απόγευμα, την Τρίτη στην πόλη της Ρόδου από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τη 1:00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο και την Πέμπτη 9 του μηνός πάλι στην πόλη από τις 9:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα στο ΕΚΡ.

Από την πλευρά του ο κ. Κουμπούρης δεν παρέλειψε να πει ότι το Σωματείο έχει μία αγωνιστική πορεία και πλούσια δράση και οι συνταξιούχοι από τη Ρόδο έχουν συμβάλει στους πανελλαδικούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Και είπε, μεταξύ άλλων:

«Οι πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα μας έχουν τσακίσει τη ζωή μας, οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφάρμοσαν πολιτικές που μας αφαίρεσαν δικαιώματα σύνταξης στην υγεία, η σημερινή κυβέρνηση ήρθε, ως φαίνεται, την κατάλληλη στιγμή για να υποσχεθεί αλλά να μην τηρήσει τις υποσχέσεις της και να συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές, δηλαδή το ο γέγονε γέγονε αλλά να έρθει να προσθέσει και τις δικές της θανατηφόρες περικοπές».

 «Απορρίπτουμε αυτές τις πολιτικές, είμαστε στο δρόμο του αγώνα, είναι ο μόνος δρόμος που είναι ανοιχτός», είπε ο κ. Κουμπούρης και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους καθώς το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες πανελλαδικές κινητοποιήσεις.