Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό στο Φαληράκι

Μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ αυτή την ώρα, για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων οι οποίοι «βούτηξαν» με το αυτοκίνητό τους από γεφυράκι στην περιοχή Φαληρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και κινούνταν προς Ρόδο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, ξέφυγε από την πορεία του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού παρέσυρε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα έπεσε από μικρή γέφυρα η οποία βρίσκεται στο σημείο.

Ο ένας εκ των επιβαινόντων κατάφερε να βγει από το όχημα, ενώ τα άλλα δύο άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες για να βγάλουν τους επιβάτες από το Ι.Χ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

Ώρα 18:40

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο επιβατών του οχήματος, οι οποίοι φέρουν κατάγματα στο σώμα τους και μεταφέρονται μαζί με το τρίτο επιβαίνοντα, στο νοσοκομείο της Ρόδου για παρεταίρω ιατρική φροντίδα.