Με πάθος και κόσμο για τη νίκη ο Διαγόρας

Η 5η αγωνιστική φέρνει αντιμέτωπες στο Δημ. Στάδιο σήμερα στις 18.00 υπό το φως των προβολέων τη Ρόδο και τον «γηραιό» της πόλης, που δείχνει πανέτοιμος για το εν λόγω ματς.

Για να έχει το τρίποντο της νίκης, θα πρέπει οι παίκτες του να καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο το άπαν των δυνάμεων τους,  να είναι σοβαροί στο παιχνίδι τους, να έχουν αγωνιστική πειθαρχία ακούγοντας τις εντολές που θα πάρουν από τον προπονητή τους και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.

Στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα, υπάρχει η αισιοδοξία πώς η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο σημερινό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής της πόλης μας.
Αγωνιστικά ο Νίκος Παντέλης έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του αμυντικού Σπύρου Λάμπρου, για τον οποίο τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν τελικά καλά. Υπέστη μερική  ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χειρουργηθεί και σαν επακόλουθο, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Νίκος Παντέλης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, επέλεξε τους  δεκαεννέα παίκτες που θα έχει μαζί του για το σημερινό ντέρμπι που είναι οι  Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Σαμολαδάς, Προβατίδης, Κυριαζής, Ρούνιτς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Σκάρος, Καρπαθάκης, Βελέτης, Σουάνης, Γεωργίου, Βελλίνης, Γιόνδης, Παυλίδης, Παναγιωτίδης, Ούγκο Πινέιρο  και Τσαγκάρης.

Εξυπακούεται πώς στις εξέδρες της Θύρας 6 θα βρεθούν και οι οπαδοί του, που θα τον στηρίξουν και στα 90΄λεπτά, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται οπωσδήποτε η στήριξη του κόσμου από την εξέδρα . Μάλιστα για την είσοδο τους, έχει μεριμνηθεί πώς θα μπουν από την Θύρα 6 του Δημ. Σταδίου σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε για τον σκοπό αυτό.

Στηρίζει πολλά ο Διαγόρας στην  εμπειρία του Στάθη Προβατίδη στην άμυνα του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Στηρίζει πολλά ο Διαγόρας στην εμπειρία του Στάθη Προβατίδη στην άμυνα του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)