Ρόδος: Κερδίζει το ντέρμπι και… εκτοξεύεται!

Οφέλη σαφώς περισσότερα από αυτά που θα της προσφέρουν οι τρεις βαθμοί τους οποίους διεκδικεί, αναζητά η Ρόδος στο σημερινό ντέρμπι με το Διαγόρα, το οποίο ξεκινάει στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και εντάσσεται στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο «ηλεκτρισμός» και η συμπυκνωμένη ενέργεια που κρύβουν τα ματς αυτού του είδους γεμίζουν, κατά κανόνα, το «ρεζερβουάρ» του νικητή, τον απελευθερώνουν και του δίνουν δυναμική. Κι αν μη τι άλλο, μετά από ένα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί πως… ενθουσίασε, μία επιτυχία σήμερα θα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη Ρόδο, να της αλλάξει ταχύτητα και να την βάλει για τα καλά στις «ράγες» του πρωταθλητισμού.

Τα «ελάφια», τα οποία περιμένουν σήμερα τη στήριξη του κόσμου τους, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον Πάρη Ανδράλα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και το Νίκο Λέκκα, αν και θεωρείται δύσκολο να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, λόγω των ενοχλήσεων που συνεχίζει να αισθάνεται στον αστράγαλο.

Οι δεκαοκτώ εκλεκτοί του τεχνικού της Ρόδου είναι οι Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Πάλλας, Σερτζίνιο, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Τσόπελας, Ζώνας, Καντιμοίρης, Πότσι, Λέκκας, Αποστόλου, Ευγενικός και Αυγενικού.

Υπενθυμίζεται, πως τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου θα είναι ανοιχτά από τις 4 το απόγευμα. Οι οργανωμένοι φίλοι του Διαγόρα θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 6, από τις θέσεις της οποίας και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, η θύρα 5 θα παραμείνει κενή για λόγους ασφαλείας, ενώ οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο Δημοτικό Στάδιο από τις θύρες 1,2,3 και 5.  

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους συντοπίτες του Νίκο Τοροσιάδη και Τάσο Φράγιο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Βασίλης Τσαγγάρης. Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Τάσος Στεργενάκης και υπεύθυνου οικονομικής επιστασίας ο Μιχάλης Αδαμάκης.