Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ στον Γιώργο Σωτηρόπουλο

Από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Τα δείγματα γραφής που έδωσε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος ως Τομεάρχης της ΝΔ  του  νομού Δωδεκανήσου,  οδήγησε στην απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής  να οριστεί Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης του Νοτίου Αιγαίου του κόμματος της ΝΔ, αναθέτοντάς του και τον νομό των Κυκλάδων.

Το έμπειρο στέλεχος της κοινωνικής ασφάλισης με μεταπτυχιακές σπουδές στις κοινωνικές επιστήμες και στην διοίκηση επιχειρήσεων, αναλαμβάνει έναν κομβικό ρόλο στο Νότιο Αιγαίο σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αλλά και για την ΝΔ, με στόχο την επίτευξη καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του κόμματος, ξεδιπλώνοντας παράλληλα τις θέσεις και την συντεταγμένη στρατηγική  του κόμματος για την «επόμενη ημέρα».

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο είναι σημαντικό να αξιοποιούνται άνθρωποι που μπορούν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην εφαρμογή του σχεδιασμού της ΝΔ για μια καλύτερη Ελλάδα, για την " Ελλάδα που αξίζουμε".

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ, συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης  του Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».